Zorgaanbieders Wmo met wie de gemeente een contract heeft

De gemeente Rhenen heeft met een groot aantal zorgaanbieders een contract afgesloten. U kunt dus kiezen voor een zorgaanbieder die bij u past.

Uit het aanbod kunt u een keuze maken als u hulp nodig heeft op het gebied van begeleiding, kortdurend verblijf, dagbesteding, huishoudelijk ondersteuning en/of  hulpmiddelen. Heeft u een keuze gemaakt? Wilt u dit dan laten weten aan de consulent met wie u een gesprek heeft? 

Uw hulpvraag melden

Met de volgende zorgaanbieders hebben wij een contract afgesloten voor Begeleiding Zelfredzaamheid. Heeft u een indicatie voor Begeleiding Zelfredzaamheid, dan heeft u de keuze uit de onderstaande zorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

St. Santé Sociaal Domein STMR-Vitras Zorggroep Charim Stichting Quarijn

Met de volgende zorgaanbieders hebben wij een contract afgesloten voor Dagbesteding licht (inclusief vervoer). Heeft u een indicatie voor Dagbesteding licht, dan heeft u de keuze uit de onderstaande zorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Coöperatie Boer en Zorg Huize Spoorzicht BV Stichting Interakt Contour Groep Zorggroep Charim Zorg- dienstverlener Opella Stichting Quarijn Stichting Reinaerde Stichting De Opbouw (Zideris) Zorgboerderij De Eekhoeve

Met de volgende zorgaanbieders hebben wij een contract afgesloten voor Dagbesteding licht (zonder vervoer). Heeft u een indicatie voor Dagbesteding licht, dan heeft u de keuze uit de onderstaandezorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Boerderij de Toekomst Het Jagerhuis Stichting De Driestroom Stal Istro Match and Work Nieuwland WTZ / Prisma Stichting Vilente (Pieter Pauw) Zorgboerderij Re-Turn Styx Coaching en training

Met de volgende zorgaanbieders hebben wij een contract afgesloten voor Dagbesteding midden (inclusief vervoer). Heeft u een indicatie voor Dagbesteding midden, dan heeft u de keuze uit de onderstaande zorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Coöperatie Boer en Zorg Huize Spoorzicht BV Stichting Interakt Contour Groep Zorggroep Charim Zorg- dienstverlener Opella Stichting Quarijn Stichting Reinaerde Stichting RIBW Stichting VVG De Schutse Stichting De Opbouw (Zideris) Zorgboerderij De Eekhoeve

Met de volgende zorgaanbieders hebben wij een contract afgesloten voor Dagbesteding midden (zonder vervoer). Heeft u een indicatie voor Dagbesteding midden, dan heeft u de keuze uit de onderstaande zorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Boerderij de Toekomst Het Jagerhuis Match and Work Nieuwland WTZ / Prisma Styx Coaching en training Stichting De Driestroom Stichting Vilente (Pieter Pauw) Zorgboerderij Re-Turn Stal Istro

Met de volgende zorgaanbieders hebben wij een contract afgesloten voor Dagbesteding zwaar (inclusief vervoer). Heeft u een indicatie voor Dagbesteding zwaar, dan heeft u de keuze uit de onderstaande zorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Coöperatie Boer en Zorg Huize Spoorzicht BV Stichting Interakt Contour Groep Zorggroep Charim Zorg- dienstverlener Opella Stichting Quarijn Stichting Reinaerde Stichting De Opbouw (Zideris) Zorgboerderij De Eekhoeve

Met de volgende zorgaanbieders hebben wij een contract afgesloten voor Dagbesteding zwaar (zonder vervoer). Heeft u een indicatie voor Dagbesteding zwaar, dan heeft u de keuze uit de onderstaande zorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Boerderij de Toekomst Stichting De Driestroom Styx Coaching en training Stichting Vilente (Pieter Pauw)

Met de volgende zorgaanbieders hebben wij een contract afgesloten voor Huishoudelijke ondersteuning. Heeft u een indicatie voor Huishoudelijke ondersteuning, dan heeft u de keuze uit de onderstaande zorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Actief Huiszorg Axxicom Opella RST Zorgverleners Tzorg

Met de volgende zorgaanbieder hebben wij een contract afgesloten voor de Hulpmiddelen. Heeft u een indicatie voor Hulpmiddelen, dan heeft u de keuze uit de onderstaande zorgaanbieders. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Kersten Medipoint

Met de onderstaande zorgaanbieder hebben wij een contract afgesloten voor Kortdurend verblijf. Wilt u uw keuze doorgeven aan de consulent met wie u een gesprek heeft gehad of aan het Sociaal Team.

Boerderij de Toekomst Coöperatie Boer en Zorg Zorggroep Charim Eleos Stichting Quarijn Stichting Reinaerde Stichting RIBW TiCuro Stichting Vilente (Pieter Pauw) Stichting De Opbouw (Zideris)