Denk mee over de toekomst van de Dokter Wallerstraat

Categorieën

  • Praat en doe mee

De gemeente Rhenen, Rhenam Wonen, bewoners en omwonenden van de Dokter Wallerstraat in Rhenen gaan samen een plan maken voor de toekomst van deze straat en het omliggende gebied. Daarbij worden ideeën voor de nieuwe buurt besproken, bijvoorbeeld wat bijdraagt aan het prettig wonen en het groen in de buurt. Voelt u zich betrokken bij dit gebied? Dan hoort de gemeente ook graag van u.

Aan de Dokter Wallerstraat staan nu 90 appartementen, verdeeld over vier gebouwen. Deze woningen zijn sterk verouderd. De gemeente en Rhenam Wonen willen, door de grote vraag naar woningen voor met name ouderen en starters, meer woningen bouwen in dit gebied. Als alles volgens plan verloopt, worden deze woningen vanaf de tweede helft van 2026 stap voor stap gesloopt. Ze maken dan plaats voor nieuwe appartementen.

Praat en doe mee

Bewoners en omwonenden van het gebied zijn uitgenodigd om mee te denken over de toekomst van dit gebied. Op de webpagina www.rhenen.nl/dokter-wallerstraat kunt u lezen hoe u ook mee kunt praten en doen.