De bouw van het Multifunctioneel Gebouw (MFG) is in volle gang

Categorieën

  • Werkzaamheden

We zijn blij met de voortgang van de werkzaamheden. Het eerste deel van het Multifunctioneel Gebouw (MFG) staat en alles loopt volgens planning.

Binnen in het gebouw gebeurt er ook veel. Bijna alle grote technische systemen zijn geïnstalleerd. En het tegelwerk in het zwembad is bijna klaar voor het plaatsen van de beweegbare bodem. De beweegbare bodem zorgt ervoor dat het bad op iedere diepte kan worden ingesteld, met een maximum van 2 meter diepte.

Er komen nog een aantal grote bouwonderdelen aan

Zoals de beweegbare bodem en zonnepanelen. We gaan nu van de bouwfase naar de afwerkingsfase. Dat betekent dat er meer mensen op de bouwplaats zijn en dat er meer leveringen gaan plaatsvinden.

Blaashal op Sportpark Candia

Vanwege de tijdelijke sluiting van de sporthal bieden we scholen en sportverenigingen vanaf augustus 2024 tot en met mei 2025 een alternatieve locatie aan. Dit doen we door een ‘blaashal’ te plaatsen op Sportpark Candia. Dit is een soort opblaasbare sportkoepel die tijdelijk gebruikt kan worden voor sportactiviteiten. De blaashal komt op het korfbalveld. Op deze manier kunnen de activiteiten van scholen en sportverenigingen zo veel mogelijk doorgaan.

Save the date: Dag van de Bouw op 8 juni

Zet 8 juni alvast in uw agenda, want dan is het de Dag van de Bouw! In heel Nederland stellen bouw- en infrabedrijven op die dag hun bouwplaatsen open voor publiek. Daarom organiseren we een rondleiding door het eerste deel van het gebouw dat in juli 2024 wordt opgeleverd. Meer informatie leest u op www.dagvandebouw.nl.

Heeft u vragen?

Stel ze in de OmgevingsApp. U vindt de app ‘MFG Rhenen’ in de Appstore en de Play-Store. Hier vindt u ook de laatste informatie.

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met Guido Uland via (0317) 681 681 of [email protected]. Meer informatie over het MFG leest u hier.