Inwonerspanel Rhenen Spreekt

We zoeken betrokken inwoners die hun mening willen geven. De ideeƫn van inwoners zijn heel belangrijk voor ons als gemeente. Daarom vragen we onze inwoners regelmatig om mee te denken over onze dienstverlening en andere belangrijke vraagstukken. Meld u aan bij het inwonerspanel van de gemeente Rhenen.

Aanmelden inwonerspanel

Meedoen aan het inwonerspanel Rhenen is vrijwillig. U kunt stoppen wanneer u wilt. U moet aan 2 voorwaarden voldoen:

  • U bent 16 jaar of ouder
  • U woont in Rhenen, Elst of Achterberg

Wat verwachten we van u?

U krijgt ongeveer vier keer per jaar een e-mail met een link naar de vragenlijst op internet. De vragenlijst gaat iedere keer over iets anders. Als het onderzoek is afgerond, krijgt u een e-mail met de resultaten.

Wilt u de vragenlijsten liever op papier?

Geef dan uw adres door via het telefoonnummer (0575) 760 227. Bij ieder onderzoek ontvangt u dan een vragenlijst per post. Hierbij ontvangt u een antwoordenvelop waarmee u de vragenlijst gratis kunt terugsturen.

Privacy

Een onderzoeksbureau, Moventum, houdt de onderzoeken voor de gemeente. De gemeente krijgt nooit te zien welke antwoorden u hebt gegeven. Wij krijgen een verslag waarin alle antwoorden anoniem zijn verwerkt.

Het onderzoeksbureau gebruikt uw (persoons-)gegevens en antwoorden alleen voor de gemeente Rhenen en niet voor andere (commerciƫle) doeleinden of organisaties.