Hulp bij geldzorgen

Wilt u weten hoe u er financieel voor staat en welke hulp er voor u beschikbaar is? Doe dan de test op www.geldfit.nl of bel met 0800-8115. U krijgt direct duidelijk advies op basis van uw antwoorden. De test is anoniem en gratis.

Als het gaat om werk en inkomen, werkt de gemeente Rhenen nauw samen met de gemeenten Ede, Renswoude en Veenendaal.

Bekijk hier een filmpje over hulp bij schulden.

Budgetloket

Heeft u schulden of financiële problemen waar u niet meer uitkomt op eigen kracht of met hulp van familie of vrienden? Het Budgetloket in Veenendaal kan u helpen met advies en begeleiding. De gemeente Veenendaal voert deze taak uit voor inwoners van Renswoude, Rhenen en Veenendaal. Deze hulp is gratis. Wel wordt van u volledige inzet voor de schuldhulpverlening verwacht.

Op de website kunt u lezen over welke mogelijkheden er zijn, zoals een financieel spreekuur, een cursus Orde op zaken, een traject met budgetbegeleiding en schuldregeling.

Het budgetloket is telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur via (0318) 538 830. Of stuur uw vraag via e-mail aan [email protected]. Per post: Gemeente Veenendaal, t.a.v. Budgetloket, Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal. 

Website Budgetloket Veenendaal

Dreigt u uit uw huis gezet te worden? Wordt u afgesloten van energie of water? Bel dan meteen het budgetloket.

SchuldHulpMaatje Rhenen

De Stichting SchuldHulpMaatje is een gratis, betrouwbare en laagdrempelige hulp om schulden aan te pakken. Ook als u geen schulden heeft, maar wel behoefte aan ondersteuning bij de administratie, kunt u een beroep doen op de SchuldHulpMaatjes. Dat zijn goed geschoolde vrijwilligers die u graag helpen om overzicht te krijgen in uw financiën.

Website SchuldHulpMaatje Rhenen