Werken bij de gemeente Rhenen

De gemeente Rhenen heeft meer dan 20.000 inwoners en is prachtig gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, tussen de Grebbeberg en de Rijn. Bij de gemeente werken circa 160 medewerkers.

Bekijk hier een organogram van de organisatie. 

Rhenen werkt samen met de gemeenten in de regio Foodvalley: Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

Zoek je een stage?

Ben je student en heb je interesse in een meewerkstage of een afstudeeropdracht bij de gemeente Rhenen? Stuur ons een stage- of afstudeervoorstel en wij onderzoeken de mogelijkheden. 

Stuur hiervoor een mail naar P&[email protected]

Open sollicitaties

Zit de vacature die bij jou past er niet bij, maar wil je wel heel graag bij de gemeente Rhenen werken? Stuur dan een open sollicitatie naar P&[email protected]. Wij lezen jouw sollicitatie met belangstelling. Als we kansen en mogelijkheden voor een match zien, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. 

Blijf onze website en social media in de gaten houden voor nieuwe vacatures. Of maak een job alert aan.

Werken vanuit de bedoeling

Samen zijn we niet alleen verantwoordelijk voor de zorg voor onze inwoners - we voelen ons echt bij hen betrokken. De kernvraag bij ons werk is steeds: wat kan ik voor Rhenen betekenen? We noemen dit 'werken vanuit de bedoeling'. Wij vinden het logisch dat we ook persoonlijk aan onze eigen ontwikkeling blijven werken.

Lees meer over hoe we werken in het magazine 'De Bedoeling' (pdf, 2 MB)

Neem een kijkje achter de schermen in dit filmpje dat RTL over ons maakte.