Bedrijventerrein Remmerden

Ten westen van de stad Rhenen, langs de N225 tussen Rhenen en Elst, ligt bedrijventerrein Remmerden. Dit bedrijventerrein heeft een oppervlakte van circa 46 hectare en biedt vestigingsmogelijkheden voor diverse soorten bedrijvigheid. 

Het bedrijventerrein heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Het doel van dit keurmerk is om in overleg tussen het bedrijfsleven, politie, brandweer en gemeente een veilig, schoon en heel bedrijventerrein te creëren. 

Glasvezel

Op het terrein zijn aansluitingen op het glasvezelnetwerk voor een snelle internetverbinding aanwezig. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Delta Fiber.

Uitbreidingsbehoefte onder ondernemers

Op bedrijventerrein Remmerden zijn geen kavels meer te koop. De gemeente heeft zelf geen gronden of panden in verkoop of verhuur. Hiervoor kunt u contact opnemen met de plaatselijke makelaars.

Gemeente Rhenen wil er alles aan doen om het lokale bedrijfsleven te faciliteren. We horen dan ook graag van u als u behoefte heeft aan uitbreiding of verplaatsing van uw onderneming.