Vraag een energiescan of warmtescan aan

Categorieën

  • Duurzaamheid

Om u te helpen (nog meer) energie te besparen, biedt de gemeente een energie- of warmtescan aan voor € 50,-. De gemeente betaalt het grootste deel van de kosten. Na deze scan(s) krijgt u advies over wat u kunt doen om energie te besparen. Dit scheelt niet alleen geld, maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Laat een warmtescan maken voor €50,-

Een warmtescan is een foto waarop u kunt zien waar de energie in uw woning ‘weglekt’. U krijgt bij deze foto een korte uitleg welke maatregelen u het beste kunt nemen om dit warmteverlies te beperken.

Vraag een energiescan aan voor €50,-

U kunt ook een energiescan aanvragen. De energieadviseur komt dan bij u thuis om advies over uw woning te geven. De adviseur kijkt naar uw wensen, het bouwjaar van de woning en de maatregelen die al genomen zijn. U krijgt hierna advies over wat u het beste kunt doen om energie te besparen. En hoe u zelf duurzame energie kunt opwekken. Na het advies kunt u eventueel via de adviseur offertes opvragen om het advies uit te laten voeren.

De Energiecoaches staan voor u klaar!

Ook zijn er gratis energiecoaches beschikbaar die bij u thuis, eenvoudige energiebesparende maatregelen kunnen aanbrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van tochtstrippen of radiatorfolie. Zij geven u ook graag advies om energie te besparen.

Wilt u de scans aanvragen of meer informatie?

Kijk dan op www.energieloketrhenen.nl. U kunt ook contact opnemen met Teun van Roekel via 06 10 73 12 61 of mailen naar [email protected].