Welke vrijwilliger zet u in het zonnetje?

Categorieën

  • Meedoen

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Achterberg, Elst en Rhenen. Daarom staan we elk jaar in december stil bij die inzet. De gemeente Rhenen wil iedereen die zich inzet als vrijwilliger – in sportief, cultureel, sociaal of een ander verband - een hart onder de riem steken: u bent onmisbaar!

Dankzij vrijwilligers en vrijwilligerswerk vinden mensen hun weg (weer) in de samenleving. Ook als het tegenzit of niet vanzelf gaat. Denk aan hulp bij schulden, computerles of maatjescontact. Ook voor de leefbaarheid, cultuur en sport verzetten mensen veel werk. Op bestuurlijk en uitvoerend niveau.

Geef een vrijwilliger op!

De gemeente Rhenen wil een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje zetten. Kent u een bijzondere vrijwilliger, die een smakelijk cadeautje verdient? Mail dan zijn of haar contactgegevens naar Welzijn Rivierstroom via info@welzijnrivierstroom.nl. Namens de gemeente Rhenen zorgt Welzijn Rivierstroom ervoor dat deze bijzondere vrijwilliger een smakelijke december-attentie thuisbezorgd krijgt.

Aanmelden vóór 18 november

Welzijn Rivierstroom heeft nodig: naam, postadres en de organisatie of het verband waarbinnen deze persoon vrijwilliger is. Let op: u heeft toestemming nodig van deze persoon om zijn of haar gegevens aan ons door te geven. Denk eraan om de vrijwilligers aan te melden voor 18 november.

Goed om te weten

U kunt alleen personen aanmelden. We kunnen helaas geen hele verenigingen van attentie voorzien. Het gaat echt om bijzondere personen die zich als vrijwilliger hebben ingezet. De persoon hoeft niet in de gemeente Rhenen te wonen. Voorwaarde is dat hij of zij actief is voor een doel binnen onze gemeente. Ook mensen die in de gemeente Rhenen wonen en zich voor een regionaal doel hebben ingezet kunnen in aanmerking komen.