Vitens gaat een drinkwaterleiding vervangen

Categorie├źn

  • Werkzaamheden

Waterleidingmaatschappij Vitens gaat vanaf begin februari de drinkwaterleiding aan de Bruine Engseweg vervangen. Het gaat om het gedeelte tussen de Achterbergsestraatweg en de Prins Bernhardstraat. Vooraf worden alle aanwonenden aangeschreven door Vitens.

Ingrijpende werkzaamheden

De werkzaamheden starten in de vijfde week van 2024 en duren naar verwachting 12 weken. Deze tijd is nodig omdat het vervangen van een drinkwaterleiding een complexe klus is. Eerst wordt er een nieuwe leiding gelegd waarop de aanwonenden worden aangesloten. Daarna wordt de oude leiding afgekoppeld en verwijderd. 

Wat u merkt van de werkzaamheden

De stoep aan de Bruine Engseweg (even zijde) wordt opgebroken voor graafwerkzaamheden. De aannemer van Vitens zorgt ervoor dat alle woningen bereikbaar blijven. Het kan voorkomen dat er tijdelijk minder parkeergelegenheid is. Ook kan het zijn dat er minder waterdruk is. Vitens kondigt het vooraf aan, als er tijdelijk geen water wordt geleverd.

Meer informatie 

Op de website www.waterstoring.nl vindt u actuele informatie over de werkzaamheden bij u in de straat. Voor vragen over de werkzaamheden bij u in de straat, kunt u contact opnemen met Vitens via 0800 0359