Subsidieregeling grote evenementen en Koningsdag

Categorieƫn

  • Ondernemers
  • Meedoen

Bent u de organisator van een bestaand groot evenement in Rhenen? Met de subsidieregeling grote evenementen of Koningsdag leveren we graag een financiƫle bijdrage. Dit maakt de kans groter dat deze evenementen, ondanks de invloed van corona, in 2023 toch door kunnen gaan.

Als vereniging of stichting zonder winstoogmerk kunt u tot uiterlijk 31 mei 2023 via de subsidieregeling compensatie vragen voor het tekort op de begroting. Dit tekort moet bij de aanvraag aangetoond worden.

Voor deze subsidieregelingen gelden een aantal criteria en voorwaarden. Klik op onderstaande links om hier meer over te lezen.

Aanvraag

Dien uw aanvraag uiterlijk 31 mei 2023 in via dit online formulier. Hier kunt u aangeven of u subsidie aanvraagt voor een groot evenement of Koningsdag. Het besluit op de aanvraag vindt binnen vier weken na aanvraag plaats en op volgorde van binnenkomst.

Heeft u nog vragen?

Lea van Son is de contactpersoon bij de gemeente. U kunt haar mailen via [email protected] of bellen via het algemene telefoonnummer (0317) 681 681.