Rhenense Energie Bespaarweek

Categorieën

  • Duurzaamheid

Van maandag 21 tot zaterdag 26 november is het de Rhenense Bespaarweek! In deze week zijn er verschillende activiteiten om u te helpen met het besparen van energie.

Activiteiten

Maandag 21 november: opening Bespaarweek 10.00 uur

Wethouder Bert Fintelman opent de bespaarweek. Hij vertelt over de verschillende acties die er deze week zijn. Over de hulp die u kunt krijgen om energie te besparen. Maar ook over de flinke korting die u krijgt op het maken van een warmtescan van uw woning.

Dinsdag 22 november: spreekuur Energieloket in Elst

Met al uw vragen over energiebesparing kunt u terecht bij het Energieloket. U vindt de medewerker van het Energieloket van 13.00 tot 14.00 uur in Het Bestegoed in Elst.

Woensdag 23 november: spreekuur Energieloket in Achterberg

Ons Energieloket staat in de Coop in Achterberg. Daar kunt u tussen 15.00 en 17.00 uur terecht met al uw vragen over energiebesparing.

Donderdag 24 november: Energiecaravan en energiecoaches op markt in Rhenen

Heeft u vragen over energiebesparing, zonnepanelen of een warmtepomp? Stap even de caravan in voor een gratis advies. Bij de caravan is ook een energiecoach aanwezig. Mensen die in aanmerking komen voor de energietoeslag kunnen een coach uitnodigen. De coach komt bij u thuis en geeft besparings-tips. Ook kunnen zij direct eenvoudige energiebesparende maatregelen aanbrengen.

Vrijdag 25 november: spreekuur Energieloket in Elst

Met al uw vragen over energiebesparing kunt u terecht bij het Energieloket. U vindt de medewerker van het Energieloket van 10.00 tot 12.00 uur in Het Bestegoed in Elst.

Zaterdag 26 november: Online workshop isolatie en duurzame installaties.

Een online workshop met ons Energieloket en onze energieadviseur. U kunt zich aanmelden via teun@energieloket-rhenen.nl. Deze workshop is er twee keer deze dag. Van 11.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur.

Korting warmtescan

Wilt u uw woning isoleren? Dan is het goed om te weten waar de meeste warmte ‘weglekt’. Dit is goed te zien op een warmtescan. U krijgt nu een flinke korting op een warmtescan, waardoor uw eigen bijdrage nog maar €50,- is. Aanmelden hiervoor kan vanaf 21 november via www.warmtescan-rhenen.nl 

Wilt u gratis advies van het Energieloket?

Energiecoach Teun van Roekel geeft gratis advies over energie en duurzaamheid. Ook huurders en maatschappelijke organisaties kunnen bij het Energieloket terecht. Bel met 06 - 10 73 12 61 of mail uw vraag naar teun@energieloket-rhenen.nl.