Koken? Elk kind kan het leren!

Vanaf woensdag 25 mei verzorgt Rozemarijn Voedingsadvies in samenwerking met Welzijn Rivierstroom op diverse woensdag- en vrijdagmiddagen kooklessen voor kinderen in de Westpoort. Een les kost € 7,50, inclusief iets drinken en het proeven van de ingrediënten. Geef uw kind op voor 20 mei om zeker te zijn van een plekje!

Koken leer je niet op school; andere vaardigheden lijken belangrijker. Maar leren koken heeft alles te maken met lekker en gezond leren eten. En wie wil er niet dat zijn of haar kind gezond blijft?

Koken is meer dan het leren van een aantal technieken. Het omvat proeven, nieuwe smaken ontdekken, uitproberen, kennis van ingrediënten opdoen en leren wat echt voedingswaarde heeft. En vooral: plezier krijgen in het maken van je eigen eten! Door het plezier wordt een gezonde relatie gelegd met eten, iets waar kinderen hun verdere leven profijt van hebben.

Kookkunsten

De recepten gaan mee naar huis, zodat thuis de kookkunsten ook geshowd kunnen worden. Er wordt gekookt met verse producten en gebruik gemaakt van diverse thema’s zoals Vaderdag, zomer, vakantie en gezonde lekkere tussendoortjes.

Dagen en tijden

Er wordt tot in de zomer 9 keer een kookles verzorgd, soms op woensdag, soms op vrijdag, afhankelijk van feestdagen.

De woensdagen zijn: 25 mei, 1 juni en 15 juni. De vrijdagen zijn: 10 juni, 17 juni, 24 juni en 1 juli.

Daarnaast nog twee data in de zomervakantie, in overleg. Tijdstip: 15.15 – 17.00 uur. Locatie de Westpoort, Veerweg 1 Rhenen.

Opgeven

Gun jij je kind(eren) ook plezier in koken? Geef je kind dan op voor de kookles. Er wordt per les betaald dus als je een keer niet kunt, kost het niets. Opgeven voor 20 mei via (06) 39 88 68 29 of via sonja@rozemarijnvoedingsadvies.nl (Rozemarijn Voedingsadvies). Met een allergie zoals lactose of gluten kan rekening worden gehouden.