Kent u de Adviesraad Sociaal Domein Rhenen al?

Categorie├źn

  • Sociaal
  • Meedoen

De Adviesraad Sociaal Domein geeft advies aan de gemeente over de zorg en ondersteuning aan haar inwoners. Ze luisteren naar wat inwoners nodig hebben en proberen ervoor te zorgen dat het beleid goed aansluit bij de wensen van inwoners.

De adviesraad bestaat uit een groep van tien gemotiveerde en (ervarings-) deskundige vrijwilligers, die het college van burgemeester en wethouders advies geeft. Dat doen ze als de gemeente erom vraagt. Maar ook als zij zelf vinden dat er iets belangrijks gezegd moet worden.

De Adviesraad geeft advies over allerlei onderwerpen

Het gaat over alles waar inwoners in het dagelijks leven mee te maken kunnen krijgen. Denk daarbij aan zorg en welzijn, jeugdhulp, werk en inkomen, wonen en leefbaarheid van de buurt.

Zij luisteren actief naar wat inwoners nodig hebben. Ze vragen inwoners en organisaties om hun mening en proberen te begrijpen wat er beter kan. Daarna geven ze advies aan de gemeente.

Wilt u iemand van de raad spreken? 

Of wilt u ook lid worden van de Adviesraad Sociaal Domein? Neem dan contact op met Toke Mosselman via [email protected] of 06 - 23 63 92 40. Meer informatie vindt u hier.