Informatieavond verduurzamen eigen woning

Categorie├źn

  • Duurzaamheid

Tien woningen in Achterberg hebben zich vorig jaar aangemeld als voorbeeldwoningen voor het verduurzamen van de woning. Samen met het Energieloket en energieadviseurs zijn er stappenplannen gemaakt voor deze woningen. Op 25 mei 2023 delen wij deze plannen graag met u.

Tien voorbeeldwoningen

Op de informatieavond laten we u zien wat de plannen zijn voor deze tien voorbeeldwoningen. Er werd gelet op energieverbruik, warmtelekken, besparingsmogelijkheden en de haalbaarheid van het verduurzamen. De tien woningen zijn erg verschillend. Daarom zijn deze woningen een goed voorbeeld.

Uw woning verduurzamen

Door de gestegen energieprijzen is er afgelopen winter meer gelet op het energieverbruik. De verwarming ging misschien een standje lager. U trok misschien een warme trui aan of zat met een dekentje op de bank. Door uw woning te verduurzamen gaat er minder energie verloren en verbetert het uw comfort.

Informatieavond in Achterberg

Datum:    donderdagavond 25 mei
Tijd:          19.30 tot 21.00 uur
Plaats:      het Dorpshuis in Achterberg

Tijdens deze informatieavond krijgt u de stappenplannen te zien. U hoort wat de mogelijkheden zijn voor uw woning en krijgt daarvan een kostenindicatie. Daarnaast krijgt u praktische tips. Ook is er de mogelijkheid om ervaringen te delen met andere woningeigenaren.