Hoeveel geld stroomt er uit uw muur?

Door een goede spouwmuurisolatie kunt u veel gas, stroom én geld besparen. Dat geldt ook voor een goede vloerisolatie. Daarom houdt de gemeente Rhenen samen energiecoöperatie ValleiEnergie deze isolatie-campagne. Meedoen levert met de huidige hoge gasprijzen al snel een financieel voordeel op. 

Wilt u uw huis beter isoleren en geld besparen? Maar kijkt u op tegen het werk wat daarbij komt kijken? Maak dan gebruik van deze isolatieactie. Een deskundig adviseur van Platform Duurzaam Samenwerken (Plat DuS) komt bij u thuis langs voor een advies op maat. De adviseur kijkt mee in uw huis en geeft u inzicht in de kosten van elke isolatiemaatregel. Zij ontzorgen u van A tot Z.  

Geen verbouwing of rommel

De actie richt zich vooral op spouwmuur- en vloerisolatie. Dit kan namelijk aangebracht worden zonder verbouwing of veel rommel in uw huis. Fijn! En het levert direct winst op uw energierekening. Als u wilt, kunnen we natuurlijk ook kijken welke andere vormen van isolatie voor uw huis nuttig zijn. Bijvoorbeeld dakisolatie of het vervangen van de ramen. Als u twee soorten isolatie aanbrengt, dan heeft u vaak recht op subsidie. 

De actie in het kort

  1. Meld u zich vrijblijvend aan via de website van ValleiEnergie of bij de energie-caravan van het Energieloket. De data staan onderaan.  
  2. Een deskundig adviseur van PlatDuS komt bij u thuis langs voor isolatie-advies op maat, inclusief kosten. 
  3. Uw huis wordt geïsoleerd door vakmensen.  
  4. U woont comfortabeler, mét een lagere gas- en/of energierekening. 

Meer informatie over PlatDuS vindt u op www.platdus.nl. De actie loopt t/m eind maart 2022. 

Meedoen met de actie?

U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor de actie via de website van ValleiEnergie: www.valleienergie.nl/rhenen.

Wilt u meer weten over deze isolatiecampagne?

Teun van Roekel van het Energieloket kan u er alles over vertellen. U kunt Teun bereiken via energieloket@rhenen.nl of telefonisch: 06 10 73 12 61.  

Of stap binnen bij de energiecaravan!

De officiële onthulling van de caravan door wethouder Barth van Eeten is op donderdag 3 februari om 12:30 Voor het Huis van de gemeente.  Daarna staat de caravan op:

  • Donderdag 3 februari van 10.00 - 15.00 uur voor het huis van de gemeente
  • Vrijdag 18 februari van 10.00 - 15.00 uur bij de AH in Elst
  • Vrijdag 25 februari van 10.00 - 15.00 uur bij de Coop Achterberg
  • Donderdag 10 maart van 9.00 - 12.00 uur op de markt in Rhenen
  • Vrijdag 18 maart van 10.00 - 15.00 uur bij de Jumbo en AH in Rhenen