Het Sociaal Team hoort graag uw ervaring

Categorie├źn

  • Sociaal
  • Meedoen

Het Sociaal Team wil inwoners graag op een goede manier helpen. Zodat iedereen mee kan doen en langer thuis kan wonen. Dit onderzoeken we vier keer per jaar. Daarom ontvangen inwoners die zich hebben gemeld bij het Sociaal Team een vragenlijst.

Laat ons uw ervaring weten

De vragen gaan over het contact met de gemeente, de ondersteuning, de oplossingen en of u tevreden bent met de oplossingen. Inwoners die een individuele voorziening hebben gekregen, krijgen een paar maanden later nog een vragenlijst. Op die manier horen we of de oplossing passend is en helpt.

Wat doet het Sociaal Team met de antwoorden?

Alle antwoorden worden verwerkt door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De antwoorden zijn dus anoniem. Wij kijken dan vervolgens naar de antwoorden en passen ons werk daar zo nodig op aan. Ook nemen we opmerkingen over onze aanbieders mee in de evaluaties die we samen hebben. Bij het afsluiten van nieuwe contracten, gebruiken we de resultaten ook. Op die manier hopen we de inwoners die dat nodig hebben, goede ondersteuning te kunnen blijven geven.

We zijn erg blij als u de vragenlijst invult

Misschien heeft u net een vragenlijst gekregen of vindt u deze binnenkort in uw brievenbus. Wij hopen dat u de vragenlijst voor ons in wilt vullen.