Gemeentemagazine 'Bij ons in Rhenen'

In het najaar valt het gemeentemagazine ‘Bij ons in Rhenen’ weer bij u op de mat. Akse Media verzorgt ook dit jaar weer het magazine voor ons. Zij starten binnenkort met het bijwerken van de redactionele adressen en de verkoop van advertenties.

Heeft u al een vermelding?

De adressen met een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. In deze mail staat een unieke persoonlijke code. Daarmee kan iedereen zelf zijn/haar gegevens controleren en aanpassen. De vermeldingen zonder e-mailadres worden gebeld.

Heeft u nog geen vermelding en wilt u die wel?

Kies dan één van de manieren hieronder om uw gegevens door te geven.

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Rhenen)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Rhenen), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 30, 28 juli 2022.

Let goed op met wie u spreekt

In het verleden is het vaker voorgekomen dat een bedrijf, ten onrechte, beweerde namens de gemeente Rhenen advertenties te werven voor het gemeentemagazine. Akse Media is het enige bedrijf dat het officiële gemeentemagazine samenstelt. Wees er dus alert op met wie u spreekt.

Neem contact op met Akse Media

De vertegenwoordiger is te bereiken via (0223) 673 000 of via danny@aksemedia.nl. Wordt u benaderd en twijfelt u? Neem dan contact op met de redactie van Akse Media via (0223) 673 010.