Geldzorgen? Iemand kan u daar gratis bij helpen

Lukt het u niet meer om uw administratie bij te houden? Bent u niet zo digitaal vaardig en vindt u het lastig om online betalingen uit te voeren? Heeft u schulden? Dan zijn er organisaties in de gemeente die u willen helpen.

De Formulierenbrigade

De vrijwilligers van de Formulierenbrigade staan voor u klaar als u (financieel) moeite heeft om uw hoofd boven water te houden. Of als u moeite hebt met het invullen van verschillende formulieren en/of uw administratie. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen door samen de formulieren in te vullen en uw administratie bij te houden. Meer informatie via www.formulierenbrigaderhenen.nl. Ook kunt u ze bellen via 06-83 38 89 30 of e-mailen naar info@formulierenbrigaderhenen.nl.

SchuldHulpMaatje

De Stichting SchuldHulpMaatje is een gratis, betrouwbare en laagdrempelige hulp om schulden aan te pakken. Ook als u geen schulden heeft, maar wel behoefte aan ondersteuning bij de administratie, kunt u een beroep doen op de SchuldHulpMaatjes. Dit zijn goed geschoolde vrijwilligers die u graag helpen om overzicht te krijgen in uw financiĆ«n. Benieuwd of u een helpende hand kunt gebruiken? Doe dan de test op www.geldfit.nl. Meer informatie via www.schuldhulpmaatjerhenen.nl. Of bel naar Henny van Tellingen via 06-26 36 61 31 of Rudolf van Tilborg via06-16 17 52 41. Mailen kan ook: info@shmrhenen.nl.   

Het Budgetloket

Heeft u schulden? Of bent u bang dat uw schulden krijgt? Dan kunt u naar het budgetloket toe. Zij kunnen samen met u een oplossing voor uw schulden regelen. Meer informatie via www.veenendaal.nl/ondersteuning-zorg-en-inkomen/uit-schulden-komen. Ook kunt u bellen naar (0318) 53 88 30, ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur.