Energie besparen? Kom naar de Energiecaravan op de markt

Categorieën

  • Duurzaamheid

Op donderdag 15 februari staat onze energiecaravan op de weekmarkt in Rhenen. U kunt hier terecht voor gratis advies over energiebesparing en het verduurzamen van uw woning.

Ook is er een energiecoach op de markt. De coach geeft advies over hoe u geld kunt besparen door minder energie te gebruiken. En helpt u om thuis simpele energiebesparende maatregelen aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsten van tochtstrippen of radiatorfolie.

Vraag een energiescan of warmtescan aan

Het Energieloket Rhenen biedt een energie- of warmtescan aan om u te helpen met het verduurzamen van uw huis. Zij vragen een eigen bijdrage van €50,- voor iedere scan. De gemeente betaalt het grootste deel van de kosten. Na deze scan(s) krijgt u advies over wat u kunt doen om energie te besparen.

De warmtescan

Dit is een foto waarop u kunt zien waar in uw woning de meeste energie ‘weglekt’. Daarbij krijgt u uitleg welke maatregelen u het beste kunt nemen om dit warmteverlies te beperken. Aanmelden doet u via www.warmtescan-rhenen.nl.

De energiescan

Een energieadviseur komt bij u thuis om advies te geven over energiebesparing en verduurzaming van uw woning. De adviseur bekijkt het bouwjaar van uw huis, bestaande maatregelen en uw wensen. Na het advies kunt u via de adviseur offertes aanvragen voor mogelijke maatregelen. Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in op www.energieloketrhenen.nl