Door corona uw baan kwijt?

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de arbeidsmarkt. Er verdwijnen banen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Dit vraagt dat mensen soms van baan moeten wisselen, of zich moeten aanpassen om hun werk te kunnen behouden. Sommige mensen hebben daar extra ondersteuning bij nodig. Misschien geldt dat ook voor u. Weet dat u er niet alleen voor staat. Bij het Regionaal mobiliteitsteam Regio Foodvalley (RMT) kunt u terecht als u na 12 maart 2020 uw werk of inkomen bent kwijtgeraakt. Of nu dreigt kwijt te raken.

Heeft u extra hulp nodig bij het vinden van (ander) werk? Bijvoorbeeld omdat:

  • uw kennis en ervaring niet aansluit bij wat er wordt gevraagd
  • uw vroegere werk niet meer bestaat
  • u als zelfstandige werkte en nu weer een baan zoekt
  • u klaar bent met uw opleiding en het niet lukt om aangenomen te worden

Het RMT biedt u gratis hulp om weer aan het werk te komen

Deze hulp kan bestaan uit: sollicitatiebegeleiding, loopbaanbegeleiding, scholing, praktijkleren. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie bepaalt u samen met het team wat u nodigt heeft om weer aan het werk te komen. Uw vraag staat centraal en we bieden graag maatwerk.

Werkgevers

Samen met netwerkpartners ondersteunt het RMT ook bedrijven en sectoren om personeel van werk naar werk te begeleiden. Of juist om nieuw personeel te vinden.

Vragen?

Voor werkzoekenden: Stuur een e-mail naar info@rmt-regiofoodvalley.nl of vul het contactformulier in. Het RMT neemt binnen een werkdag contact met u op.
Voor werkgevers: Stuur een e-mail naar info@wsp-rfv.nl, bel naar tel 088 660 68 30, of neem contact op met uw vertrouwde contactpersoon van het WerkgeversServicepunt (WSP)