Deze zomer krijgt Rhenen een Spaans tintje!

La Vuelta, de Ronde van Spanje, start dit jaar in Nederland. Op zaterdag 20 augustus is Rhenen onderdeel van de tweede etappe van deze internationale wielerwedstrijd. Als doorkomstgemeente willen we zo goed mogelijk gebruik maken van dit unieke evenement. Daarom nodigen wij ondernemers, stichtingen en verenigingen uit om met elkaar samen activiteiten te organiseren. Niet alleen tijdens het weekend van de etappe, ook in de aanloop hiernaartoe.

Deel uw idee!

Heeft u een goed idee voor een geschikte activiteit? De gemeente denkt graag met u mee! Laat het ons weten via vuelta2022@rhenen.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden om uw plan uit te voeren.  

Heeft u een concreet plan?

Meld het dan bij ons. Dit is belangrijk, omdat voor sommige activiteiten een vergunning nodig is of een verklaring van geen bezwaar. Het hangt af van de activiteit wat voor aanvraag van toepassing is. Meer informatie? Kijk dan hier. Heeft u een vraag en staat het antwoord niet op onze website? Stuur dan een e-mail naar vergunningen@rhenen.nl en zet erbij: ‘Vuelta 2022’.

Vamos Rhenen!