Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp?

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp?

Heeft u behoefte aan een schoon huis en hier hulp bij nodig? Bijvoorbeeld omdat u zelf te druk bent, of als aanvulling op mantelzorg. Hiervoor is een oplossing: particuliere huishoudelijke hulp. Dat is een huishoudelijke hulp zonder dat u een besluit van de gemeente nodig heeft.


Als u een betrouwbare hulp zoekt die u kan helpen bij het huishouden, biedt UWassistent de oplossing. Zij regelen snel een fijne hulp, die gescreend is en precies bij uw wensen past. 

Hoe werkt het? 

Bij UWassistent staan uw wensen voorop. Zij werken met vaste contactpersonen die samen met u bespreken waar u hulp bij nodig heeft. De contactpersoon uit onze regio komt graag bij u thuis langs om in een gesprek uw wensen te bespreken. Als u wilt, gaan zij na dit gesprek voor u aan de slag om een betrouwbare huishoudelijke hulp voor u te vinden. In de meeste gevallen is dit vaak al binnen een paar dagen geregeld. De voorgestelde hulp komt mogelijk eerst langs voor een gesprek om elkaar te leren kennen. Klikt het tussen jullie? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag.

Administratie geregeld

U bepaalt zelf hoe vaak de huishoudelijke hulp bij u langskomt. In overleg met de hulp kan er de ene keer meer uur gewerkt worden en een andere keer wat minder. Net waar u behoefte aan heeft. Ook over de administratie hoeft u zich geen zorgen te maken. U ontvangt iedere maand een rekening van de gewerkte uren. U betaalt via bankoverschrijving.

Wilt u meer weten? 

Bel met UWassistent via telefoonnummer 085-2013072 of kijk op uwassistent.nl.

U kunt voor meer informatie ook contact opnemen met het Sociaal Team. Telefonische spreekuren zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur. En op dinsdag kan dit tussen 14.00 en 16.00 uur. Het telefoonnummer is (0317) 681 681. Belt u buiten die tijd? Laat dan een bericht achter. Wij bellen u dan terug. Of stuur een e-mail naar sociaalteam@rhenen.nl.