11 maart verkiezingsdebat Rhenen

Op vrijdag 11 maart organiseert de gemeente Rhenen een verkiezingsdebat. In Rhenen doen negen politieke partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Alle lijsttrekkers nemen deel aan dit verkiezingsdebat. Doel van dit debat is om inwoners te helpen met het kiezen van de partij die het beste bij hen past. 

Elke partij is met elk één lijsttrekker uitgenodigd om mee te doen aan dit verkiezingsdebat. De lijsttrekkers zijn Bart van der Tang (SGP), Leo Schenk (VVD), Gabriëlle Geerts (Progressief Rhenen/GROEN LINKS), Bart Oosterhoff (ChristenUnie), Geertje Wiesenekker (Rhenens Belang), Caroline Folmer (D66), Bert Fintelman (CDA), Eef Brouwer (PvdA) en Rob van der Zee (Trots op Nederland/TROTS).

Waar vindt het debat plaats?

Het debat vindt plaats in de Gedachteniskerk in Rhenen. Vanaf 19:30 uur is iedereen welkom. Het debat zelf start om 20:00 uur met een pauze om 20:45 uur en eindigt om 21:45 uur. Het debat wordt ook live uitgezonden

Wilt u live meekijken en meedoen?

Er is ruimte om er als publiek live bij te zijn en inbreng te leveren voor het debat. Het debat wordt ook uitgezonden. En ook tijdens de live uitzending kunt u als publiek meedoen. Op die manier kunt u zelf kiezen hoe u het verkiezingsdebat wilt volgen. Het debat is voor mensen thuis te volgen via de website van de gemeente Rhenen (kijk op deze pagina). En via de lokale omroep Rhenen (via https://www.xon.nu/rhenenkiest). 

Wilt u als publiek bij het verkiezingsdebat zijn?

Meldt u zich dan aan door te e-mailen naar griffie@rhenen.nl.

Wilt u eerder al ontdekken wat voor partij bij u past?

De digitale stemhulp is online, kijk op: https://mijnstem.nl/rhenen.